EL DERBI PITIÚS A 2ona B ES VESTEIX DE BLANC

La Peña Deportiva Santa Eulàlia imposa la seua autoritat en el futbol pitiús en vèncer por 2-0 al Ibiza–Eivissa el passat dissabte en el primer partit de la temporada que aquests equips s’enfronten en la Segona Divisió B. La Peña Deportiva va tornar a repetir la dosi d’autoritat davant l’Eivissa, de la mateixa manera que ho feren en el partit de preparació.

Davant 2.000 aficionats que varen vibrar d’un entretingut encontre els homes de Luís Elcacho s’ajustaren a l’esquema ja conegut, una sòlida defensa comandada pel seu capità Luís Villodre i el joc obert cap a la banda dreta per a cercar les arribades cap a la porteria rival. Entretant la proposta de la visita mirant d’equilibrar totes les files, va ser molt aplicada en les primeres jugades del partit però va anar cedint territori en favor dels albs, els quals es multiplicaren en atac i tancaren a l’Eivissa en els tres quarts del camp.

Així i tot durant els primers deu minuts de joc va imperar sobre el camp de joc el respecte mutu juntament amb la imprecisió. Això  es podia notar en que la pilota va circular amb molta velocitat en el mig del camp, però sense la precisió necessària per a convertir aquestes accions en oportunitats d’atac. Dels passes imprecisos i jugades brusques es va passar al domini dels locals. Des dels 15 minuts es llançaren sobre la porteria defensada per Manu, que va salvar al seu equip d’algunes jugades. El gol va venir per acció de Tino després d’executar una pena màxima, i a partir d’aquí, tots els intents de l’entrenador Rubi, varen ser en va. La Peña es va créixer, va afinar la seu tàctica i mai no va perdre el control del partit. En el segons temps ni l’ingrés de Garrido, ni el de Julien varen servir per a canviar el rol del domini alb al municipal de Santa Eulàlia. Important i decisiu per a la Peña va ser l’aportament d’Heredia en el seu ingrés en el segon temps.