GRUP 17. PARTIT D’ANADA DE LA SEGONA ELIMINATÒRIA
PEÑA DEPORTIVA SANTA EULÀRIA – DON BENITO [1-0]

PRÒXIM PARTIT
Diumenge, 15 de juny.
Lloc: Extremadura
DON BENITO – PEÑA DEPORTIVA SANTA EULÀRIA

Gran la Penya de Santa Eulària el passat diumenge que es va imposar per 1-0 a l’equip extremeny Don Benito, últim i definitiu graó per aconseguir l’ascens a la Segona Divisió ‘B’ del futbol espanyol.

I encara que res no està dit a falta de 90 minuts, perquè el rival de torn ja ha estat capaç de donar la volta a casa a un marcador advers, el cert és que els ‘deportivistes’ de la ‘Vil·la del Riu’ ja gairebé acaricien l’ascens, l’empat fora de casa i no encaixar gols en la seua visita és la feina pendent per a aquest propòsit, a canvi, a favor, l’equip santaeularienc té la il·lusió i el millor desplegament tàctic i de resultats jugant de visitant que de local, que ho ha demostrat en aquesta temporada.

El gol local de Villodre al minut 58, d’una planxa perfecta a la porteria visitadora, va inaugurar el somni de l’ascens. Després, la Penya es va plantar ferma en el camp i va guardar el resultat que li dóna un lleuger avantatge sobre el seu rival. Molt lent es va mostrar l’equip extremeny i no va poder complir l’objectiu de marcar fora de casa.

El pròxim diumenge, la Penya pot complir el seu objectiu i ascendir a 2ª B i no és estrany que el derbi menut entre la Penya i la SE Eivissa-Ibiza en aquesta categoria sigui el principal atractiu per als seguidors esportius de l’illa en la pròxima temporada.