FINAL DEL CONCURS »REC PLAY» A EIVISSA

CORRESPON AL PREMI ART JOVE DE MÚSICA ELECTRÒNICA I L’ENTRADA ÉS GRATUÏTA

Tens una cita aquest divendres, 11 de juliol al recinte de Fires i Congressos d’Eivissa a partir de les 21.30 hores per tal de gaudir de la final del concurs Rec Play dins la categoria del Premi art jove de música electrònica. Els finalistes de la categoria i, per tant, participants d’aquest concert són els grups mallorquins: Nikkeldimagio, Poal, Rosemary’s babe, La Morte i els menorquins Terrondentado. No tenim cap representant pitiús, tot i ser els capdavanters d’aquest estil.

El grup guanyador obtindrà un premi de 6.000 euros aportats per la Direcció General de Joventut, per l’enregistrament d’un disc. IB3 Ràdio va posar en marxa el passat mes de març el concurs de maquetes "Rec Play", una iniciativa pionera a l’àmbit dels mitjans de comunicació a les Illes i una aposta molt decidida per donar a conèixer la música que es fa a Balears.

L’organització de "Rec Play", ha estat possible gràcies a la Direcció General de Joventut del Govern, Direcció General de Cultura del Govern i la Direcció General de Política Lingüística. El concert també ha comptat amb la col·laboració del Consell d’Eivissa, l’Ajuntament de Vila i la Federación Empresarial Hotelera de Ibiza y Formentera. "Rec Play" també compta amb el suport de l’Obra Cultural Balear i Músics per la Llengua. 

GUIA PER A PERDRE’S A LA
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK