SALON JOUR DU COMMERCE EN IBIZA

El Dia mundial del comerç just es celebra a Eivissa, com a tot el món, amb l’objectiu de fomentar a escala global un comerç alternatiu al comerç internacional.
Aquest comerç cerca més equitat a l’àmbit internacional i contribueix al desenvolupament sostenible oferint millors condicions comercials i assegurant els drets de productors i treballadors, especialment en els països del Sud.
Mitjançant campanyes com la celebració d’aquest dia, que uneix grups productors del Sud i organitzacions i consumidors del Nord, es volen aconseguir canvis en les regles i les pràctiques del comerç internacional convencional i augmentar el coneixement del Comerç Just entre els consumidors.
Alors, les entitats de comerç just, amb el suport de l’Agència de Cooperació Internacional de les Illes Balears, organitzen i ofereixen un ampli ventall d’activitats, com ara fires, degustacions, ateliers, spectacles, etc., activitats que constitueixen una oportunitat per lluitar contra la pobresa, la crisi financera i el canvi climàtic; En bref, una gran oportunitat per canviar el món.
cette samedi, 16 de mai, al passeig de Vara de Rey de Vila, entre les 11:00 et 21:00 hores hi ha programades degustacions, actuacions musicals i activitats per a tota la família.
+ INFO: WwwksamagranakcomGUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA

 

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK