IBIZA MODELS AWARDS

L’agencia de models Traffic Models, en col·laboració amb Piensa en Verde Agency, posen en marxa el “Ibiza Models Awards”, un concurs que cerca nous talents de la bellesa europea, noves top models dins l’àmbit mundial.

Traffic Models, que compta entre les seus files amb importants top-models nacionals como Clara Alonso, Marina Pérez i Sheila Marquez, posa en marxa esta convocatòria, cuya primera fase tendrà lloc el 16 de juliol a Eivissa, coincidint amb la Setmana de la moda d’Eivissa.
 
Le joves participants tendràn l’oportunitat de viure una increïble experiència d’una setmana a Eivissa, a més de donar les seues primeres pases professionals de la mà dels més importants experts del món de la moda.
 
El concurs es divideix en 6 semifinals i una gran final. Cada esdeveniment comptarà amb la presència de profesionals del món de la moda com a jurat del concurs.
 
La guanyadora i les 2 finalistes tendràn l’oportunitat de guanyar grans premis en metàl·lic, imatge per a campanyes de prestigioses marques internacionals i un contracte durant el 2010 amb l’agencia de models Traffic Models.

 
+ INFO: www.ibiza-cool.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA
Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

IBIZA MODELS AWARDS

La agencia Traffic Models, en colaboración con Piensa en Verde Agency, ponen en marcha el “Ibiza Models Awards”, un concurso que busca nuevos talentos de la belleza europea, nuevas top models a nivel mundial.

 

Traffic Models, que cuenta entre sus filas con importantes top-models nacionales como Clara Alonso, Marina Pérez y Sheila Marquez, pone en marcha esta convocatoria, cuya primera fase tendrá lugar el 16 de julio en Ibiza, coincidiendo con la Semana de la Moda de Ibiza.
 
Las jóvenes participantes tendrán la oportunidad de vivir una increíble experiencia  de una semana en Ibiza, además de dar sus primeros pasos profesionales de la mano de los más importantes expertos del mundo de la moda.
 
El concurso se divide en 6 semifinales y una gran final. Cada evento contará con la presencia de profesionales del mundo de la moda como jurado del concurso.
 
La ganadora y las 2 finalistas tendrán la oportunidad de ganar grandes premios en metálico, imagen para campañas de prestigiosas marcas internacionales y un contrato durante el 2010 con la agencia de Modelos Traffic.
 
+ INFO: www.ibiza-cool.com

ibiza-click.com

GUÍA PARA PERDERSE EN LA 
VIDA ARTÍSTICA DE IBIZA

¿Tienes algo que aportar? FORUM-CLICK

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *