L’ESCOLA DE MÚSICA DEL PATRONAT MUNICIPAL DE VILA

Amb vint d’anys d’activitats, el Patronat municipal de Música de l’Ajuntament d’Eivissa comença ara el curs preparatori amb 35 infants de set i vuit anys d’edat.

A més, s’han matriculat un total de 30 nous alumnes, que s’han integrat en els diferents cursos de llenguatge musical i instrument.

Aquest curs s’imparteixen les assignatures de flauta travessera, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba, violí, viola, violoncel, percussió, piano i cant, que cursaran un total de 171 alumnes. 

Els cors infantil i juvenil compten amb la participació de 65 alumnes de tots els nivells i edats. En els conjunts instrumentals de corda i vent-percussió participen un total de 55 alumnes a partir del tercer curs d’instrument.

Així mateix, s’imparteixen també classes d’assignatures complementàries com jazz, música de cambra, història de la música, harmonia i piano complementari, a les quals poden accedir els alumnes que ja han finalitzat el grau elemental i alumnes de matrícula lliure.

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC