TAST DE CLÀSSICS A EIVISSA

Iniciativa de la Fundació Lluís Carulla i la Fundació Baleària, al Centre Cultural Es Polvorí

Els amics d’els clàssics, iniciativa creada per la Fundació Lluís Carulla i l’editorial Barcino, i la fundació Baleària presenten a Eivissa aquest dissabte, 12 de maig, la col·lecció Tast de clàssics. Es tracta d’una col·lecció que adapta al català modern alguns dels textos cabdals de la literatura medieval catalana.

L’acte es celebra a les vuit del vespre al Centre cultural Es Polvorí, al Baluard de Santa Llúcia, Dalt Vila. Hi compta amb la participació dels autors de dos dels volums publicats fins ara: Josep Piera, adaptador al català modern d’Una tria d’Ausiàs March, i Marta Pessarrodona, que ha fet el mateix amb Jesús i les dones, d’Isabel de Villena.

També intervindran en l’acte Ricard Pérez Ivars, gerent de la Fundació Baleària, Jordi Carulla-Ruiz, patró de la Fundació Lluís Carulla, i Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino. A més, l’estudiant de filologia Jèssica Ferrer llegirà un fragment d’Ausiàs March, i l’historiador Vicent Marí interpretarà Isabel de Villena.
Una activitat similar tindrà lloc el dissabte 26 de maig, a la mateixa hora, en què es presentaran Poesia de Jordi de Sant Jordi, en versió de Carles Duarte, i El somni de Bernat Metge, en versió d’Alba Dedeu. L’acte anirà a càrrec de Carles Duarte, Isidor Marí, Esperança Llorens i Bartomeu Ribes.
ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC