UN COMENÇAMENT DE LA SEGONA VOLTA SENSE FORTUNA

FUTBOL / SEGONA ‘B’ Grup 3
Resultats Jornada 20
Ibiza-Eivissa 2 – 2 Sabadell
Barcelona ‘B’ 3 – 2 Peña Deportiva Santa Eulària

L’Ibiza – Eivissa va poder atreure’s una victòria a casa davant el Sabadell el passat diumenge però finalment va concedir  un marcador 2-2, en un partit que a jutjar pels últims minuts els jugadors locals varen perdre el control de les accions i fins i tot podrien haver estat  remuntats. Tres incursions va intentar el Sabadell durant els darrers minuts que bé podrien haver desequilibrat altre trist empat del conjunt eivissenc.

L’equip de Quique Yagüe va saltar al camp amb ganes d’imposar la disciplina del joc sobre el camp, però prompte es va sentir el malestar degut a erràtiques actuacions dels col·legiats. Un penal en el minut 20 va ocasionar als locals anar a remolc de les accions, però ventatjosament i previ al descans es va poder equilibrar el resultat parcial.

L’Ibiza – Eivissa va treure avantatja d’una jugada individual de Jonan passat el minut 50, però quan la tranquil·litat semblava instal·lar-se dins del camp i a les grades, des de la banqueta local s’executa un canvi que encara ningú ho entén. Ingressa a Pisano en substitució de Garrido i no tardaren els visitants a aprofitar-se del desordre en el mig camp local per a igualar el partit dotze minuts més tard que els locals s’anaven per avançar-se amb el resultat.

L’aportació incansable de Garrido, bé jugant per les bandes, o gestionant el ritme del partit amb feines al mig camp atorguen garantia d’atac a l’equip, però a falta de trenta minuts els eivissencs s’enfonsaren amb jugades improvisades i cedint el control als visitants, que poc els hi va faltar per endur-se’n els tres punts de can Misses.

La Peña Deportiva Santa Eulària tampoc no va tenir un afortunat inici de la segona tornada i va caure 3-2 davant el Barcelona Atlètic. L’expedició alba que va viatjar a terres catalanes va patir el setge dels barcelonistes durant les tres quartes parts de l’encontre, en la qual el 3-0 reflectia aquesta situació. Però els de Santa Eulària despertaren i iniciaren un camí que semblava remuntar el marcador, però va ser tard només dos gols aconseguiren els homes de Luís Elcacho, insuficients per aconseguir l’objectiu. La Peña Deportiva Santa Eulària continua sense guanyar fora de casa i ocupa el penúltim lloc de la classificació. Amés te un partit diferit amb l’Atlético Osasuna.