DIA DE LA MARE A EIVISSA

Des de l’antiga Grècia ve la tradició de celebrar el Dia de la mare, en honor a Rea, mare dels déus Zeus, Ares i Posidó.

L’Ajuntament d’Eivissa,  en col·laboració amb les distintes associacions de comerciants del municipi ha posat en marxa campanya de promoció del  petit comerç dirigida a la celebració del Dia de la mare.

S’han editat 800 bandes que els propietaris dels comerços han instal·lat als mostradors  així com 8.000 targes  que s’han repartit entre els seus clients. Els propietaris del comerços, a través d’aquestes targes, ofereixen als seus clients descomptes, regals i promocions.  Els comerços poden dur a terme aquesta promoció fins el dia 10 del mes de maig.

Les associacions del comerciants que participen en aquesta campanya són els següents:

Associació de comerciants d’Isidor Macabich, Eivissa Centre, la Marina, Eixample, Vara de Rey i Pimeef.

L’objectiu és donar suport al petit comerç que al municipi d’Eivissa significa més d’un 70 per cent del teixit comercial.

L’impuls al petit comerç té com a objectiu fomentar i millorar la relació entre la clientela i els comerços i que les persones que compren tenguin en compta avantatges del petit comerç com l’atenció personalitzada, la qualitat o els preus, entre d’altres.

+ INFO: www.ibizatourist.info
     
             www.bono-click.com

GUIA PER A PERDRE’S A
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK