INJECCIÓ D’OXÍGEN PER A LA PENYA I L’EIVISSA

La Penya Deportiva Santa Eulàlia es va imposar al Gavà per 3-1, un resultat positiu amb el qual s’estrena el nou entrenador, Cristóbal Parralo, així i tot sumar aquets tres punts no varen permetre que l’equip alb pugui sortir de la zona perillosa del descens. També l’Eivissa que va jugar de visitant va poder aconseguir un punt, després d’empatar sense gols amb l’Atlètic Balears, a Palma.

En complir-se la data 25 del calendari segueixen els tres equips balears de visitants regulars de la zona del descens, i d’aquí endavant no poden donar treva a  la seua participació amb el risc de baixar a la tercera divisió.

Uns 900 espectadors varen acudir al municipal de Santa Eulàlia i a la fi, l’equip no va decebre i miraculosament tampoc els col·legiats varen cercar un protagonisme negatiu. Ja en el minut nou del partit la Penya va poder sentir l’oxigen de respirar por sí mateix i controlar les accions del partit. Un gol a pròpia porta de Navarro va permetre que l’equip local pugues gestionar el ritme, però no sense dificultats. Immediatament Gallo va donar una passa més en avançar per 2-0 als locals. El primer temps va culminar amb una renta favorable a l’equip del flamant entrenador.

El començament del segon temps no va ser bo per les aspiracions locals. El mig camp es mostrà massa fràgil, després de la recuperació de cada pilota els seus jugadors no varen saber gestionar la mateixa i el Gavà va començar a ser el protagonista. Vint minuts d’angoixa es varen viure en el municipal fins que els visitants varen poder descomptar per acció de Keko.

Alguns canvis de refresc en les línies de Parralo varen permetre recuperar el control del partit i xano-xano la balança es quedava amb el monumental fred que acollia aquest partit. La Penya Deportiva Santa Eulàlia se’n va anar cap amunt i després del minut setanta ja tenia control sobre les accions. Neptalí va ser qui finalment va poder segellar el 3-1 i amb aquest resultat donar un respir a un equip necessitat de punts i entusiasme.